Pages

Wednesday, 9 January 2013

Running Man

Ada tak sesiapa kat sini blh dikatakan "hantu" Running Man....fifi ni dh jd...kikikiki,korang tahu tak ape Running Man ni @ RM??..rncangan variety dari Korea ni dh mla famous di seluruh dunia,mula diudarakan dlm bln 5@6 thun 2008...skrg ni dh ada sebanyak 127 episod..rancab0ngan ni mmg byk keseronokannya,tp fifi bkn nak crita or kongsi mengenai rancangan ni...tp,keunikan serta kesempatan yg diambil,olh rncangan sebegini dlm mempromosikan ngra mereka...dlm RM ni,setiap episod dn setiap game yg dia org main,akan membawa para penonton ke tmpag2 yg menarik di korea. Bkn stakat tmpat je tau,tp kepelbagaian makanan juga ditonjolkan..fifi mmg ska sgt tgk joke dia org yg scara spontan...casting dlm RM ni dia org gna nama sbenar dan cast dia pun bkn sebarangan org tau,blh dkatakan cast yg mmg dh ada nama bsr dlm industri hburan Korea...antaranye, Song Ji Hyo, Kim Jong Kook, Yoo Jae Suk, Lee Kwang Soo,Gary,Ji Suk Jin,Haha...smuanya yg tetap ada 7 org,dan yg beznye,setiap minggu/episod,merekan akan menampilkan artis2 pop yg lain jugak...mcm, 2PM! SNSD.....mcm2 lagilah...6ti fifi nk ajak korang tgk rncangan ni...mjg tak merugikan,mlh menghilangkan stress.....kikiki...nk tahu lbh lanjut lagi..selalu lah melayari lmn web ni eak,fifi pun slqlu jgak.. www.kshownows.net..tenz..

0 comments:

Post a Comment